Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woon Ideaal Beurs 2024

februari 22 - februari 25

Woon Ideaal Beurs LogoAlles voor duurzaam bouwen, verbouwen en wooninrichting onder één dak
Zo vindt je er slimme, energieneutrale (ver)bouwconcepten, fraaie, duurzame materialen en alles voor energiebesparing, een gezond binnenklimaat en levensloopbestendig wonen. Wil je sfeervol en comfortabel wonen? Een energiezuinige en duurzame woning laten bouwen of je huidige woning toekomstbestendig maken, met lagere woonlasten? Op het themaplein vindt je deze mogelijkheden, waaronder stand van Stichting PassiefBouwen met enkele van haar deelnemers.

Tuin & Wonen kun je niet los van elkaar zien. De tuin als verlengstuk van je woonkamer, de serre als tuinkamer, een groen dak voor isolatie en regenwateropvang, schitterende moswanden etc. De Woon Ideaal Beurs besteedt dan ook veel aandacht aan natuurlijk wonen. Via de beurs heb je zelfs gratis toegang tot TuinIdee, Nederlands grootste tuinevent, met prachtige voorbeeldtuinen.

Eindelijk is er nu een woon- en (ver)bouwbeurs die natuurlijk voor mooi en praktisch gaat. Van stijlvolle wooninrichting tot de laatste woontrends. Maar de Woon Ideaal Beurs speelt juist ook in op de nieuwe bouweisen en de woonwensen van morgen! Kortom, een bezoek aan de complete Woon Ideaal Beurs is je laten inspireren en informeren, slim inkopen en nieuwe mogelijkheden ontdekken die van jouw woning je droomhuis maken. Zet alvast in je agenda. Donderdag 21 t/m zondag 24 februari. U bent van harte welkom.

Data & openingstijden
Woon Ideaal Beurs is van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024, geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Locatie
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch; Diezekade 2 5222 AK ’s-Hertogenbosch, entree B.

Vanaf de grote parking naar rechts (dus niet oversteken).

Vanaf de Diezekade met het gezicht naar de hoofdentree ook naar rechts om de grote hal heen naar links over het wandelpad tussen de bomen.

Openbaar vervoer
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het Centraal station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf het station rijdt een GRATIS pendelbus tussen 09.30 en 18.30 uur.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Toegangsprijs
€ 16,50 p.p. aan de kassa en € 12,50 in de online voorverkoop (excl. € 0,50 reserveringskosten), vanaf 1 december mogelijk. Woon Ideaal Beurs én TuinIdee voor één entreeticket.
Kinderen t/m 12 jaar gratis (mits onder begeleiding van een volwassene).

Verdien je entreeticket dubbel en dwars terug door het gratis advies van specialisten, slim inkopen, energiebesparende oplossingen, uitgekiende bouwconcepten en de vele beursaanbiedingen voor meer woonplezier.

Rolstoelgebruikers
Het is mogelijk om een rolstoel te verkrijgen bij de servicebalie van de Hoofdentree. De beschikbaarheid hiervan is wel beperkt. Zowel rolstoelgebruikers als begeleiders hebben beiden een entreeticket nodig.

Garderobe
Gratis garderobe aanwezig tijdens de Woon Ideaal Beurs.

Gegevens

Begin:
februari 22
Einde:
februari 25
Evenement Categorie:

Locatie

Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch
Diezekade 2
s-Hertogenbosch, 5222 AK Nederland
+ Google Maps