• Berichtcategorie:Nieuws

Tijdens Building Holland is door de voormalig voorzitter van de stichting, thans voorzitter van de jurycommissie dhr. ir. Chris Zijderveld, de PassiefBouwen Award 2017 categorie woningen uitgereikt.

De genomineerden waren in willekeurige volgorde:

  1. De woning van het oudere echtpaar Louwes in Erica, niet zo zeer vanwege het onderscheidende ontwerp, maar vanwege het feit dat de opdrachtgevers, beide 80+ op deze respectabele leeftijd nog een passieve nieuwbouwwoning hebben laten bouwen.
  2. De woning van de familie Njio en Ruckert in Den Haag, een mooie houtskeletwoning met plat dak en bijzondere gevel van steenstrips en metaal. Het huis heeft een aantal bijzondere details waaronder een unieke door Pladeko bedachte en uitgevoerde brievenbus in de gevel.
  3. De woning van de familie Van der Pol in Gemert. Het certificaat PassiefBouwenKeur® is in 2017 op Beurs Eigen Huis uitgereikt waar ze zelf hebben verteld over hun traject en de keuzes die ze gemaakt hebben in ontwerp en bouw.
  4. De woning van de familie Snel in Waalre is gewaardeerd met een Award, in ontvangst genomen door hun trotse zoon. Meer informatie over deze schitterende woning kunt u vinden onder projecten nieuwbouw.

Award winnaar 2017