Gontrode Heirweg 142
9090 Melle, Oost-Vlaanderen
België
Telefoon nummer: '+32 (0)9 210 77 60
Website: http://www.belgaclima.be/

BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtingssystemen. Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht – en winddichte plaatsing van de isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept.

BelgaClimacademy bundelt professionele opleidingsmodules voor architecten, verdelers en installateurs. Onze specialisten delen hun expertise en ervaring met u als professional, in de daarvoor voorziene vakspecifieke sessies. In functie van de doelgroep worden de klemtonen anders gelegd en wordt de informatie in het bijzonder toegepast op de werkomgeving van de cursist.

BelgaClima partner voor Nederland: MULTIFAST holland b.v. (www.multifast.nl); contactpersoon: Ard Bols (A.Bols@multifast.nl)