Ratio 8
6921 RW Duiven
Netherlands
Telefoon nummer: '+31 (0)26 319 5 319
Website: http://www.dru.nl/

Met een kachel of haard van DRU kun je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid. In onze kachels en haarden wordt stijlvol design probleemloos verenigd met de nieuwste technieken en een bijzonder en groot vlambeeld. Bovendien is onze collectie uitgebreider dan ooit. De kachels en haarden van DRU zijn dankzij ons grote aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden inpasbaar in ieder interieur!

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend assortiment van gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels.

De naam DRU (Diepenbrock&Reigers-Ulft) staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond bieden wij een uniek assortiment haarden en kachels aan.

Samenwerking tussen haard en CV

Green Design is een innovatief label van DRU Verwarming waaronder CV haarden worden aangeboden van Dik Geurts en Spartherm. Deze CV haarden gebruiken de vrijgekomen warmte van het houtvuur om het water van je centrale verwarming en boiler te verwarmen. De haarden werken samen met je CV, zodat je huis gelijkmatig verwarmd blijft. De overtollige warmte wordt opgeslagen, totdat je het nodig hebt om bijvoorbeeld te douchen of in bad wilt. Green Design CV haarden bieden warmte op afroep en dat is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.