Beekhuizenseweg 11
6881 AA Velp
Netherlands
Telefoon nummer: '+31 (0) 38-4606384
Website: https://www.duurzaamgebouwd.nl/

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

Door onze kennis van de markt, van de verduurzamingsopgaves op internationaal, landelijk en regionaal niveau en van de snel veranderende klantwens van opdrachtgevers zijn wij in staat de vraag- en aanbodzijde aan elkaar te verbinden.

Duurzaam Gebouwd biedt beslissers uit de bouw de mogelijkheid om toe te treden tot het integrale netwerk, bestaande uit meer dan 300 beslissers uit de complete bouwkolom. Daarnaast biedt het platform uitstekende mogelijkheden om duurzame initiatieven, projecten, producten of diensten te introduceren en profileren.

Het expertpanel

Het expertpanel van Duurzaam Gebouwd schrijft actuele marktvisies, geeft een vernieuwende blik op ontwikkelingen in de markt en enthousiasmeert lezers om in actie te komen. Duurzaam Gebouwd-experts pakken niet alleen de pen op voor expertposts voor publicatie op DuurzaamGebouwd.nl, maar discussiëren als Thought Leaders ook tijdens rondetafelgesprekken. Benieuwd hoe je expert wordt en wat een expertpositie voor jou kan betekenen?

Het netwerk

Duurzaam Gebouwd heeft groot en uniek bereik binnen de bouw en vastgoed. Ruim 39.000 bezoeken per maand, 13.000 nieuwsbriefabonnees, 5.500 leden op LinkedIn, 14.900 volgers bij Twitter, 18.000 lezers van het magazine, 120 topexperts, ruim 300 partners, 350 leden en 1 missie: Kennis delen.