Zuidzijde 152
2977 AM Goudriaan
Nederland
Telefoon nummer: 0183-583583
Website: http://www.tifabos.nl/

Timmerfabriek Gebrs. Bos b.v. is een familiebedrijf en opgericht in 1904. Sinds 2001 is de 4e generatie Bossen aan het roer. Deze 4e generatie bestaat uit 5 personen namelijk Jan Bos (technisch directeur), John Bos (inkoper/calculator), Coert Bos (commercieel directeur), Emiel Bos (voorman machinale) en Bart van Engelen (controller). Uiteraard zijn we niets zonder ons personeel. Totaal werken er bij Tifa Bos circa 50 vakkundige mensen die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van ons bedrijf.

Tifa Bos heeft al die jaren een sterke naam opgebouwd in de markt. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hoog in de het vaandel. Meedenken met de klant, problemen van de klant oplossen, zorgen voor een win/win situatie, afspraken nakomen dat zijn onze drijfveren. Kortom mooie producten maken en tevreden klanten, daar doen we het voor en natuurlijk tegen een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Door onze verscheidenheid in producten en afwijkend werk zijn we een bedrijf waar de meeste timmerlieden graag willen werken. Tevens leidt dit tot een weinig verloop van personeel hierdoor blijft de vakkennis binnen het bedrijf en kunnen we groeien daarin. Ook de instroom van de nieuwe generatie timmerlieden, is gelukkig geen probleem, hierdoor vergrijst het bedrijf niet.

Wij zijn een bedrijf die niet snel ‘nee’ zegt en graag nieuwe uitdagingen aangaat en voordelen uitsluit. Hierdoor komen we in aanraking met nieuwe producten en markten en kunnen we onze vakkennis vergroten. Onze werkzaamheden reiken tot over de landsgrenzen heen en dit zijn vaak projecten waar men passief bouwt. We werken bijvoorbeeld veel in België, Duitsland en Moskou.

Uiteindelijk draait het om een goed eindproduct. Hier staan we voor in en is tevens ons motto:

“Kwaliteit als traditie”