Zwaagdijk 304
1682 NS Zwaagdijk
Netherlands
Telefoon nummer: 0229 261295
Website: http://knipping.nl/

Knipping Kozijnen en Dakkapellen in uw passief huis?

Onze kunststof kozijnen binnen  het Knipping Modulair Kozijnsysteem kunnen in verschillende energetische uitvoeringen worden geleverd, waaronder “Passiefhuis”.

Bij Knipping kijken wij altijd vooruit. Al jaren leveren wij perfect geïsoleerde kozijnen aan de klimaatbewuste consument. Met de huidige klimaatveranderingen is het bijzonder belangrijk om vooruit te kijken op het gebied van de bouw van energie nul-woningen of passiefhuizen.

Kunststof kozijnen met een lage Uw-waarde

Het Knipping modulaire kozijnsysteem is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Dit betekent dat deze passiefhuis kozijnen, voorzien van een kunststof body voor de functionaliteit en isolatiewaarde en met aluminium aan de buitenzijde voor de vorm en de kleur, esthetisch voldoen aan de wensen van de Nederlandse consument. Door de opbouw van het basis kunststof kozijn, die standaard met 3 dichtingen wordt geleverd is het relatief eenvoudig om deze zo goed te laten isoleren dat hiermee de Uw=0,78 waarde kan worden behaald.

Hoe lager de Uw-waarde, hoe beter de isolatie. Het voordeel van kozijnen van Knipping voor een passiefhuis: De Passiefhuis kunststof kozijnen worden voorzien van isolatie. Deze isolatie wordt in de kunststof kozijnen gespoten waardoor het gehele kozijn, en dus ook in de hoeken, naadloos en homogeen worden geïsoleerd.

Ook deuren voor passiefbouw

Om de consument nog beter te kunnen bedienen op het gebied van passieve woningen heeft Knipping een eigen deursysteem ontwikkeld. Dit systeem heeft een gepatenteerde magneetdorpel waardoor de vele uitvoeringen zonder aanpassingen voldoen aan de passiefbouw criteria.

Knipping Kozijnen: alle kleuren en maten!

Knipping levert haar producten voor iedere bouwstijl: van klassiek tot hypermodern, in meer dan 220 RAL-kleuren. Uitgevoerd in de unieke combinatie van kunststof aan de binnenzijde (voor de isolatie) en aluminium aan de buitenzijde (voor de vorm en kleur).

Als enige kan Knipping kozijnen en deuren leveren voor Passiefhuizen™, de best isolerende huizen tot nu toe. Daarnaast leveren wij onze producten voor elk energiebesparingsniveau. Bovendien zijn alle Knipping-producten levenslang onderhoudsvrij. Met al deze voordelen wordt uw huis ook nog eens meer waard.

Daarom: Knipping – in elk opzicht de juiste investering.