Tyvoortsebaan 8H
5051 JH Goirle
Nederland
Telefoon nummer: '+386 4 50 50 200
Website: http://www.m-sora.nl/

M Sora is een hypermodern bedrijf met een oorsprong van meer dan 65 jaar in Slovenië. Toegewijd vakmanschap en hardwerkende medewerkers zijn nog altijd de ruggengraat van het bedrijf. M Sora Nederland heeft het genoegen de klanten te mogen bedienen in de Benelux voor M Sora.

De Žiri Farming Cooperative werd  in 1948 rond de aankoop van land- en bosbouwproducten opgericht. In de loop van decennia heeft het bedrijf zich ontwikkeld en aan de steeds veranderende zakelijke omgeving, nieuwe technologieën en productiepraktijken aangepast.

Goede zaken beginnen thuis met goede zakelijke praktijken, wat betekent, werken aan een positieve en verzorgende werkomgeving voor de mensen die voor ons werken, maakt het bedrijf wat het is vandaag. Samen helpen we vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen met het oog op het cultiveren van een bedrijfscultuur van creatieve deskundigheid. Voortbouwend op deze ervaring, onze uitgebreide ervaring en de nieuwe technologieën, we zijn toegewijd aan het uitbreiden van onze aanwezigheid op zowel binnenlandse als buitenlandse markten – om overal onze gewaardeerde klanten en eindgebruikers beter te kunnen dienen.

Met het oog op de toekomst zullen we ons verder verbeteren en deze twee eenheden via gemeenschappelijk techniek en technologie processen samenvoegen. In Nederland doen we dat met M-Sora Nederland met adviseren, leveren en monteren van low energy kozijnen, passief kozijnen van hot en hout/aluminium. Maar ook het  leveren en monteren van triple glas voor glazen façades, met zeer hoge RC-waardes, respectievelijk zeer lage U-waardes en een uitstekende kierdichting.