Frankrijkstraat 9
5171 PR Kaatsheuvel
Nederland
Telefoon nummer: '+31 (0) 6 20 722 428
Website: http://www.passiefkozijn.nl/

Timmerfabriek Overbeek is een toonaangevende fabrikant van houten gevelelementen, zoals buitenkozijnen, binnenkozijnen, stelkozijnen, HSB gevelelementen, hefschuifpuien, voor- en achterdeuren, enz.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en in talloze kleuren verkrijgbaar. We kunnen de kozijnen compleet leveren (inclusief beglazing en hang- en sluitwerk). Wij zijn in staat om zowel kleine en grote productie series in onze geavanceerde productieomgeving te produceren. Daarnaast is Timmerfabriek Overbeek gespecialiseerd in maatwerkoplossingen.

Wij zijn u graag van dienst bij speciale wensen ten aanzien van houten kozijnen. Bijzondere houtsoorten, een speciale profilering of een afwijkende afwerking, wij denken graag met u mee en zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Onze producten worden voortdurend verbeterd en gemoderniseerd. Door onze passie voor vakmanschap, materiaal en constructies lopen wij steeds voorop bij nieuwe ontwikkelingen.

Voor de informatie over de energiebesparende kozijnproducten van Timmerfabriek Overbeek uit Haaksbergen verwijzen we u naar onze website: www.passiefkozijn.nl