Stuartweg 1B
4131 NH Vianen
Netherlands
Telefoon nummer: 0347 358400
Website: https://www.multicomfort.nl/

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.

Saint-Gobain Isover maakt deel uit van de Franse multinational Saint-Gobain, opgericht in 1665 en actief in 64 landen. Met ca. 187.000 werknemers en een omzet van 42 miljard euro is Saint-Gobain de grootste aanbieder van bouwmaterialen ter wereld. De kracht van deze combinatie optimaliseert de expertise van de onderlinge bedrijven en biedt een reeks oplossingen voor gebouwen die comfortabel, energiezuiniger en aangenamer zijn om elke dag in te leven. Sinds de oprichting in 1937 levert Isover innovatieve en duurzame isolatie-oplossingen die zowel in de woningbouw als de utiliteitsbouw worden toegepast. Daarnaast heeft Isover een speciaal assortiment voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw.

Isolatieproducten van Isover brengen comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

Saint-Gobain Isover in Nederland

De Nederlandse productielocatie is gevestigd in Etten-Leur. Hier wordt zowel glaswol (Isover) als glasvlies (Adfors) geproduceerd. Het verkoopkantoor is gevestigd in Vianen. In Nederland maakt Saint-Gobain Isover onderdeel uit van Saint-Gobain Construction Products Nederland B.V.