Veldhuizerweg 12
6741 HH Lunteren
Netherlands
Telefoon nummer: '+31 (0) 318 693 820
Website: https://www.techcomlight.nl/

Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van het leven van mens en dier. Voldoende daglicht is een primaire behoefte en maakt het verschil tussen leefomgevingen. Uit passie voor daglicht voorziet Techcomlight iedere dag mens én dier van een gezonde woon- en werkomgeving.

Techcomlight is dé daglichtprofessional op het gebied van duurzame daglichtvraagstukken. Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede.

Als importeur en distributeur van diverse daglichtsystemen weten de daglichtprofessionals van Techcomlight altijd een passende oplossing te vinden voor jouw daglichtvraagstuk. Het adviseren over de toepassingsmogelijkheden van daglicht en het maken van lichtplannen speelt dagelijks een rol. Desgewenst geven zij advies op locatie en voorzien je van een verfijnde berekening over de terugverdienperiode. Eenmaal een daglichtsysteem geïnstalleerd, is de toetreding van zonlicht geheel kosteloos!