De Wetstraat 10
6814 AP Arnhem
Nederland
Telefoon nummer: (06) 144 77 352
Website: https://www.tm2architecten.nl/

We hebben de expertise in huis om het gehele ontwerp- en uitvoeringstraject te begeleiden. Juist deze combinatie maakt TM2 Architecten een goede partner: creatieve en uitdagende ontwerpen omzetten tot een realistisch product voor de eindgebruiker.

Woningbouw is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de opdrachtenportefeuille. In de loop van de jaren werd de expertise uitgebreid met zorgprojecten. Aanvankelijk kleinschalig, zoals huisartspraktijken en tandartspraktijken. Later werden de projecten grootschaliger met woonzorg gebouwen als resultaat.

Ook op het gebied van energiezuinigheid ontstonden ontwikkelingen. De laatste jaren is TM2 Architecten gespecialiseerd in het ontwerpen van passiefhuizen: Woningen met een extreem lage energiebehoefte door een zeer goed isolerend vermogen. De energiebehoefte is zo laag, dat met het toevoegen van PV panelen, een zonneboiler en/of een warmtepomp het huis eenvoudig energieneutraal of zelfs energieplus kan worden gemaakt.

Met deze expertises in huis is TM2 Architecten gewapend voor de toekomst. Met een opkomende vergrijzing en de aandacht voor het milieu zal de vraag om zorggebouwen en energiezuinige gebouwen stijgen.