Achteromstraat 8A
1381 Weesp
Netherlands
Telefoon nummer: 088 818 2600
Website: http://www.vaventis.com/

Fris denkwerk voor uw huis en gezondheid! In een moderne woning is het openen van een raam de grootste verspilling van energie. Dat was de reden waarom natuurkundige Noor van Andel en architect Jon Kristinsson de breathing window uitvonden. Tegenwoordig gebruiken we de naam fresh-r®.

Frisse lucht binnen te laten, terwijl de temperatuur hetzelfde blijft, vermindert de noodzaak om woningen te verwarmen of te koelen tot bijna nul. Het zorgt ervoor dat het vocht wordt verdreven. Dus geen rot of schimmel. En de CO2-sensor zorgt ervoor dat de binnenlucht vers en gezond is. We willen dat het als lente voelt in huis, het hele jaar door. Fresh-r® is een decentraal ventilatiesysteem met warmte terug winning (WTW) en  is een slim product, omdat het constant de luchtkwaliteit meet en alleen ventileert wanneer dit nodig is.

Met een capaciteit van 120 m3 per uur, levert de fresh-r® ongeëvenaarde prestaties, wat mogelijk gemaakt wordt door de gepatenteerde warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar met zijn ultrafijne koperdraad behoudt de warmte efficiënt, terwijl de lucht gemakkelijk en snel door kan stromen. Dit resulteert in ventilatie met hoge capaciteit, maar met minimaal stroomgebruik en geluid. Hierdoor kan Fresh-r® kan met trots zeggen dat haar producten de Passive House-certificering dragen. Fresh-r® zet zich actief in voor de overgang van een lineaire naar een circulaire economie.

Om slimme binnenluchtzorg te beloven, is het van belang constant te leren en te innoveren. We doen dit door onze prestaties continu te monitoren. Deze informatie is ook altijd voor u beschikbaar. Op deze manier kunt u de kwaliteit van uw lucht controleren op elk moment, wat de temperatuur binnen en van buiten is en hoeveel energie u bespaart met de warmteterugwinning (WTW). We zijn trots op de gevalideerde bewezen efficiëntie van de Fresh-r en hopelijk u ook!