Jo van Ammerstraat 3
5122CK Rijen
Nederland
Telefoon nummer: 0614382431
Website: https://www.vdzprojecten.nl/

Wij van VDZ Projecten gaan ons conformeren aan onderstaande kwaliteit in onze Renovatie projecten.
EnerPHit is misschien wel ’s werelds strengste en meest uitgebreide standaard voor energetische renovaties. De norm, die is ontwikkeld op basis van deugdelijke bouwfysica, vereist het consequente gebruik van hoogwaardige, energie efficiënte bouwcomponenten. Het resultaat is zowel een uitstekende energieprestatie als:
Gelijkmatige temperaturen in het gebouw, warme muren, vloeren en ramen zonder tocht, condensatie of schimmel
Een constante toevoer van verse, gefilterde lucht op precies de juiste temperatuur, wat zorgt voor een superieure luchtkwaliteit
Een vermindering van de verwarmingskosten tot 90%, wat onafhankelijkheid van de schommelingen in de energieprijzen betekenend en bescherming tegen energiearmoede biedt Minder CO2-uitstoot door een lagere warmte en koelvraag.
Renovaties op basis van de passiefhuis standaard
Hoe kan EnerPHit zulke hoge niveaus van energieprestaties, comfort en kwaliteit garanderen? Het antwoord ligt in de Passiefhuis standaard die aan de basis ligt. Een methodiek van energiezuinig bouwen, dat meer dan
https://outphit.eu/nl/ingrijpende-energetische-renovaties/enerphit-kwaliteit/
EnerPHit Kwaliteit 15-11-2023 12:28
30 jaar aan positieve praktijkvoorbeelden laat zien. Een passief gebouw combineert ongeëvenaard comfort met een extreem laag energieverbruik. Een focus op kwaliteitsontwerp en vakmanschap gecombineerd met uitstekende niveaus van kierdichtheid, superieure ramen, optimale isolatie en ventilatie met warmteterugwinning zijn de belangrijkste elementen die een passief gebouw onderscheiden.
Wat goed is voor nieuwbouw, is ook goed voor bestaande gebouwen.
Hoewel dezelfde prestatieniveaus mogelijk niet haalbaar zijn bij een renovatie, zijn dezelfde bouwfysische principes van toepassing. De EnerPHit-standaard garandeert passiefhuiskwaliteit bij renovaties, door het consequente gebruik van passiefhuiscomponenten en een zeer lage jaarlijkse vraag naar ruimteverwarming.
Of u nu gaat om een stapsgewijze renovatie of een renovatie in één keer, het is zinvol om altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit te gaan. Met EnerPHit verzekert u zich van optimale kosten- en energiebesparingen en het hoogste comfortniveau voor de komende decennia.
Meer informatie over de specifieke energieprestatie eisen van Passieve gebouwen and EnerPHit renovaties.
De vijf uitgangspunten voor passieve gebouwen