Tielweg 25
2803 PK Gouda
Netherlands
Telefoon nummer: 0182 580004
Website: http://www.woningborggroep.nl/

Met circa tachtig medewerkers werkt de Woningborg groep elke dag hard om de kwaliteit van (nieuw)bouwprojecten in Nederland te waarborgen. Voor de kopers, maar zeer zeker ook voor de bouwers daarvan: zo’n 1.000 bij ons ingeschreven bouwondernemingen. Dat doen we met de expertise van onze drie elkaar aanvullende ondernemingen: Woningborg N.V. (garanties en waarborgen), Woningborg Advies B.V. (bouwadvisering) en Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. (kwaliteitsborging).

Die bij elkaar opgeteld één resultaat voor u gemeen hebben: bouwzekerheid. Uniek in de branche: alles wat u nodig heeft onder één dak en verkrijgbaar.

Daarom ook zijn al onze producten en diensten erop gericht om:

  •  de risico’s zoveel mogelijk te beperken;
    •  faalkosten voor bouwondernemingen te voorkomen;
    •  en de kwaliteit van nieuwbouwwoningen te verhogen.

Woningborg groep

Garantie verstrekken voor nieuwbouwwoningen. Dat is hoe we zijn ontstaan en wat nog steeds de basis van onze organisatie is. Kopers van nieuwbouwwoningen kunnen rekenen op zekerheid. Zekerheid dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen. Dat doen we met onze certificaten die waarborgen dat woningen gegarandeerd worden afgebouwd ook al is de bouwonderneming failliet. Daarnaast waarborgen we de garantieverplichtingen van de bouwonderneming na oplevering.

Bouwkundig advies en kwaliteitsbewaking

We doen meer: bouwondernemingen krijgen van ons technisch advies over het aangemelde plan en onze bouwinspecteurs bezoeken bouwlocaties. Voor de bouwbranche heeft Woningborg Advies een breed pakket bouwkundige producten en diensten en Woningborg Toetsing en Toezicht biedt een uniek instrument waarbij de kwaliteit van de bouw wordt bewaakt. Zodat er kwalitatief steeds beter gebouwd wordt en om faalkosten te voorkomen.