Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle
Netherlands
Telefoon nummer: + 31 38 429 69 11
Website: http://www.zehnder.nl/

Zehnder maakt onderdeel uit van de Zehnder Group in Zwitserland. De Zehnder ondernemingsgroep is wereldwijd vertegenwoordigd en Europees marktleider in de bouw van speciale radiatoren en opgericht in 1895.

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Ons doel; het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Van productspecialist en leverancier van ventilatie -sinds 1937 onder de naam J.E. StorkAir en vanaf 2015 onder de naam Zehnder- is Zehnder Group Nederland vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat. U treft een breed en overzichtelijk assortiment aan op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Onze kennis vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen.

Daar staan we voor!

Als aanbieder van binnenklimaatoplossingen die comfortabel en gezond zijn en rendement met hoge energiezuinigheid combineren, beweegt Zehnder zich in een sector die voor de duurzame ontwikkeling doorslaggevend is en heeft oplossingen voor de comfortabele ventilatie en verwarming van woonruimtes en badkamers

“Always around you”

Onze missie is het  omringen van mensen met het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon- werk- en leefomgeving. Binnenklimaat is onze bron van inspiratie. Het motiveert ons in het zijn van de meest toonaangevende leverancier van gezonde, comfortabele en energiezuinige binnenklimaatoplossingen. We leveren een “Vitaal binnenklimaat”.