• Berichtcategorie:Nieuws

Dinsdag 5 februari bezochten wij de bouwbeurs, het grootste bouwevenement van ons land en dat wordt duidelijk als je er overheen loopt. Ondanks de extreme drukte in de bouw, nemen vakmensen toch de tijd om deze beurs te bezoeken. Vooral de hal met gereedschappen is specifiek voor deze doelgroep, in de andere hallen zijn vooral bouwcomponenten, materialen en installaties te zien. De deelnemers van stichting PassiefBouwen pakken goed uit met indrukwekkend grote beursstands en nieuwe innovaties.

Recticel introduceert haar nieuwe vacuum isolatieplaat, de Deck-VQ®. Zehnder pakt maar liefst uit met drie innovaties waaronder een WTW systeem met twee zones en (top)koeling. BelgaClima is een nieuwe deelnemer en biedt een waaier aan hoog kwalitatieve luchtdichtsystemen voor de thermische schil. Sto presenteert zich de laatste jaren vooral als leverancier van gevelbekleding en heeft een geweldig scala aan isolatie- en afwerkingsmaterialen.

Verder zagen we nog Unilin, Techcomlight en Schöck die haar nieuwe alkonverankering® voor achteraf montage introduceert.