• Berichtcategorie:Nieuws

CORONA-UPDATE

In het licht van het stijgende aantal besmettingen, vooral in Wuppertal en omgeving, en in het kader van de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van alle deelnemers, heeft het Passiefhuis Instituut besloten om het eerste deel van de conferentie uitsluitend als een virtueel evenement aan te bieden.

Om ervoor te zorgen dat de wereldwijde Passiefhuis-community dit mijlpaaljaar samen met PHI kan vieren, worden persoonlijke evenementtickets zonder risico automatisch gewijzigd in alleen online tickets en wordt het verschil terugbetaald.

Het programma vindt plaats zoals gepland, waarbij alle colleges online worden gepresenteerd. Ook de plenaire opening, de viering van de 30e verjaardag van het eerste Passiefhuis, het 25-jarig bestaan ​​van het Passiefhuisinstituut en de uitreiking van de Passiefhuis Award 2021 zullen online plaatsvinden.

De 25e International Passive House Conference, inclusief de ONLINE Passive House Exhibition, vindt online plaats met livestream vanuit Wuppertal van 10 t/m 12 september 2021 en online op 14 en 15 september 2021.

Heb je de opening van de ONLINE Passiefhuis Tentoonstelling gemist? Schrijf je gratis in voor onze ONLINE Passiefhuis Tentoonstelling en vind de opname in het GRATIS LEZINGEN gebied. (https://passivehouseconference.expo-ip.com/)

Bij vragen aarzel niet om contact op te nemen: conference@passiv.de en de website: https://passivhaustagung.de/en/

Het internationale passiefhuis congres van 2021 staat onder het beschermheerschap van het ministerie van Economische Zaken, Innovatie, Digitalisering en Energie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en wordt georganiseerd in samenwerking met onze medeorganisator, de EnergieAgentur.NRW.

We zien je graag online!

Lees ook: Het bericht van de mecenas prof.dr. Andreas Pinkwart, minister van Economische Zaken, Innovatie, Digitalisering en Energie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. (zie grusswort_wirtschaftsminister_nrw_prof_andreas_pinkwart_en)