• Berichtcategorie:Nieuws

Energie coöperatie Echt-Susteren Energie organiseert op 30 september haar allereerste energiemarkt in het gemeentehuis in Echt. Deze markt heeft als doel om inwoners te informeren over duurzame oplossingen in huis.

Energie Coöperatie Echt-Susteren Energie
De gemeente Echt-Susteren heeft, als Cittaslow-gemeente, duurzaamheid hoog op de agenda staan. Om duurzame oplossingen te verspreiden onder de inwoners is de Energie Coöperatie Echt-Susteren Energie (ESE) opgericht. Zij gaan energiezuinige en duurzame oplossingen bij de inwoners van deze gemeente op de kaart zetten. Duurzaam produceren, inkopen en besparen van energie, daar gaat het om!

Energiemarkt 30 september
Met een energiemarkt kunt u kennis maken met de coöperatie en deelnemende energiezuinige bedrijven. Hier krijgt u inzichten in energiebesparende maatregelen met als thema: besparen. Deze tips en maatregelen zijn niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. De energiemarkt is op 30 september in het gemeentehuis van 13.00 uur – 17.00 uur. Tip: Neem uw energierekening meer voor concrete tips en advies.

Meer informatie
Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.echtsusterenenergie.nl .

U kunt ook contact opnemen met Echt-Susteren Energie via info@echtsusterenenergie.nl

Gemeente echt-susteren