• Berichtcategorie:Nieuws

Fabrikant van binnenklimaatoplossingen biedt wekelijkse online lezingen aan

De aankomende weken kunnen installateurs, architecten en adviseurs hun kennis op het gebied van ventilatie verbreden tijdens “Zehnder Webinar Woensdag”. Deze online, gratis te volgen lezingen zullen in de maand april iedere week plaatsvinden. Met deze kennisdeling hoopt Zehnder, fabrikant van binnenklimaatoplossingen, een steentje bij de kunnen dragen in deze roerige periode.

Op woensdag 8 april (11.00u-12.00u) vindt het eerste webinar plaats. Daarin komt het onderwerp “WTW; van ontwerp tot inregelen” aan bod. Deelnemers kunnen vanuit huis kennis opdoen, waarbij hun (technische) vragen live beantwoord worden door experts. Andere onderwerpen die op het programma staan zijn de ideale combinatie tussen warmtepomp en WTW, Wet Kwaliteitsborging en de verschillen en overeenkomsten tussen de ComfoAir E en ComfoAir-Q.

Op www.zehnder.nl/webinarwoensdag kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en zich aanmelden.

Zehnder Group Nederland

Zehnder is fabrikant van binnenklimaatoplossingen. Dit in de vorm van verwarming, ventilatie, koeling en filtering. Zehnders producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd. De missie van Zehnder is de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. In ruim 125 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming die wereldwijd vertegenwoordigd is in 20 landen.