Samenwerking opleiders in duurzaamheid

PassiefBouwen werkt nauw samen met AcademyNL, DWA en ISSO. Al hun cursussen over energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving worden ondergebracht op een gezamenlijke website. Door deze samenwerking beogen de instituten een efficiënte inzet van hun specifieke kennis, mensen en middelen binnen onze sector.

Onder de noemer ‘Duurzame Opleiders’ bieden de drie gerenommeerde instituten een complementair cursusportfolio aan. Hiermee wordt de bouwkolom goed geïnformeerd over het aanbod van cursussen van de drie instituten. Dit gezamenlijke aanbod maakt het voor geïnteresseerden eenvoudig een keuze te bepalen. Direct is duidelijk waar, wanneer en bij welk instituut een bepaalde cursus is te volgen.

duurzame opleidings passiefbouwen

Opleiders in duurzame energie
De ‘Duurzame opleiders’ richten een website in met het totale aanbod. Het gaat om circa vijfenzeventig cursussen met thema’s als ventilatie, duurzame utiliteitsbouw, zonne-energie, warmtepompen, energiezuinige woningbouw en passief bouwen. De cursussen zijn gericht op diverse beroepsgroepen in de bouwkolom. Zo zijn er cursussen voor zowel adviseurs en managers als voor ontwikkelaars en installateurs. De officiële start heeft plaatsgevonden op 24 september tijdens het PassiefBouwen Event 2013 in Den Bosch.

1371146909NFoto_ondertekening

Gert Harm ten Bolscher van DWA, Hendrik Nolles van AcademyNL en Rob van Bergen van ISSO ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst voor het digitale portaal ‘Duurzame Opleiders’.