• Berichtcategorie:Nieuws

Passive house conference

De International Passive House Conference van 09-10 maart 2018 in München is het belangrijkste Passive House-evenement van het jaar, waar ongeveer 1000 ondernemers en innovatoens van over de hele wereld samenkomen. Daar vindt u een breed scala aan netwerkmogelijkheden! Via presentaties, workshops en excursies kunt u uw ervaringen delen met andere professionals en meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Passief bouwen. Verder wordt de conferentie vergezeld door de Passiefhuistentoonstelling waar alle toonaangevende fabrikanten hun nieuwste producten presenteren.

 

Op vrijdag 9 maart 2018 vanaf 18.30 uur  tot 22.00 uur is het avondevenement de place to be. Dan vindt hetvinden “Passivehouse2018 – Matchmaking” plaats. De Matchmaking richt zich tot alle deelnemers aan de conferentie, die geïnteresseerd zijn in het vinden van nieuwe partners voor transnationale samenwerkingsverbanden. Het richt zich op het hele veld van het passief bouwen.

 

De deelname aan het Matchmaking-evenement is gratis, een registratie voor de conferentie / avond evenement is noodzakelijk.

De registratie voor het matchmaking event is mogelijk op:  https://passivehouse2018-partnering.b2match.io/.