• Berichtcategorie:Nieuws

Movair logo

Vanaf 1 januari 2016 verwelkomen we onze nieuwe deelnemer: Movair

Movair: het kozijn dat ademt
Heeft u last van tocht, koudeval of een slechte binnenluchtkwaliteit? Movair+ biedt de oplossing voor deze problemen! Deze ventilerende onderdorpel leidt verse buitenlucht comfortabel naar binnen. Op deze manier ontstaat er een gezond binnenklimaat in combinatie met duurzaamheid en een laag energieverbruik. Movair+ is het kozijn dat ademt!

Ventileren zonder koudeval
Verse lucht die via ventilatieroosters woningen binnenstroomt, kan door de kleine radiatoren in goed geïsoleerde huizen onvoldoende opgewarmd worden. Bewoners ervaren als gevolg hiervan een onaangename koudeval en sluiten de ventilatieroosters. Helaas ontstaat er hierdoor een slechte binnenluchtkwaliteit en comfortklachten, met grote gevolgen voor onze gezondheid. Door Movair+ in uw kozijn te integreren ventileert u zonder tocht of koudeval.

Ventileren op een manier die bij de woning past
Of uw kozijn nu uit hout, kunststof of aluminium bestaat, er is altijd een passend Movair+ systeem. Bovendien is Movair+ te koppelen aan verschillende ventilatietechnieken. Zo kan iedere ruimte geventileerd worden op de manier die u wenst. Onze ventilatie oplossingen:

– Movair+ Basic:
– Movair+ Convect
– Movair+ ECOmfort
– Movair+ Jaga Briza Fresh
– Movair+ Jaga Oxygen
– Movair+ ClimaRad
– Movair+ Ecolution

Movair werkt nauw samen met enkele andere deelnemers van de stichting, ondermeer Inventum en Jaga.

Kijk voor meer informatie op www.movair.nl