• Berichtcategorie:Nieuws

MPARE logo

De wereld van energie verandert. Nu energie steeds vaker decentraal en duurzaam wordt opgewekt, ontstaan er nieuwe collectieven en organisaties die een steentje willen bijdragen.

MPARE gelooft dat verduurzaming voor iedereen waardevol, leuk en vooral mogelijk gemaakt kan èn moet worden. Daarom heeft MPARE het systeem ontwikkeld dat organisaties en consumenten direct inzicht geeft in energie. De mogelijkheden hiermee zijn oneindig.

Meten is weten
MPARE zorgt ervoor dat gegevens over energieverbruik, sluimerverbruik en de opwek van energie gemeten kunnen worden. In woningen, winkels en kantoren. Met én zonder slimme meter. Van totaalverbruik tot verbruik op apparaat niveau. Het energiegebruik van uw klant, maar ook uw eigen energiegegevens zijn te monitoren.

Altijd en overal
MPARE levert op elk moment van de dag accurate meetgegevens. Deze worden weergegeven in een groeiend aantal webapplicaties en apps. Uiteraard gaat MPARE hier zorgvuldig mee om. Alle aangesloten apps zijn hier transparant en eerlijk over.

Het systeem
MPARE heeft een totaaloplossing, bestaande uit:
• De Energy Data Box, hier worden de gewenste energiegegevens gemeten.
• Het online platform ENDAX, hierop worden energiegegevens getransporteerd van verschillende meetsystemen naar verschillende applicaties.
• Een groeiend aantal webapplicaties en apps, hierop worden de energie gegevens verwerkt tot hoogwaardige informatie waar iedereen profijt en plezier van heeft.

Kijk voor meer informatie op www.mpare.net