• Berichtcategorie:Nieuws

gevel 2016

 

Innovatief, grensverleggend en architectonisch verantwoord. GEVEL is het belangrijkste vakevenement over de gebouwschil voor architecten en bouwkundigen. Met innovaties, technologie, materialen, kennis, ideeën en ontmoetingen.

Naast de bekendmaking en uitreiking van de PassiefBouwen Awards 2015, neemt de Stichting PassiefBouwen.nl ook drie dagen lang actief deel aan de beurs GEVEL 2016.

Concreet hebben wij een stand van 24m2 (6,00m x 3,75m) als onderdeel van een van de thema zones, waar wij passief bouwen in de volle breedte zullen promoten. Wij nodigen u van harte uit om de uitreiking van de PassiefBouwen Awards 2015 bij te wonen op 28 januari tussen 12.00 en 13.00 uur.

Ook op de andere (beurs)dagen bent u uitgenodigd, om met ons van gedachten te wisselen over de thema’s en onderwerpen voor dit nieuwe jaar. Elke input proberen we zo goed mogelijk een plek te geven in de plannen voor 2016. Voor de fysieke invulling van onze aanwezigheid hebben wij in eerste instantie contact opgenomen met onze deelnemers, die specifieke geveltoepassingen leveren. Mocht u van mening zijn dat uw specifieke product of dienst daar ook bij past, of wilt u deelnemer worden van de Stichting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Als u nog geen gratis toegangskaarten heeft voor de GEVEL 2016 in Ahoy Rotterdam, kunt u zich kosteloos registreren via deze link.