• Berichtcategorie:Nieuws

Stichting Passief Bouwen heeft samen met Expo Communications B.V., organisator van Beurs Eigen Huis, afgesproken om samen te gaan werken om passief bouwen bij consumenten onder de aandacht te brengen op Beurs Eigen Huis. De nationale Beurs Eigen Huis, met een voor- en najaarseditie, biedt een totaalconcept om een droomhuis te kunnen realiseren!

Het is de grootste en meest toonaangevende consumentenbeurs van Nederland, met alles op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin, met maar liefst 28.000 bezoekers bij de laatste editie. Meer informatie is te lezen op de website; http://www.realiseerjedroomhuis.nl

Stichting Passief Bouwen zal aanwezig zijn met een stand en presentaties geven, om particulieren te informeren en kennis te laten maken met het passief bouwen concept. Onze deelnemers zullen door de Stichting vertegenwoordigd worden en het is mogelijk voor deelnemers van de Stichting om producten, tegen een gereduceerd tarief, op het materiaalplein ten toon te stellen.

 

Voor onze deelnemers zijn er gratis bezoekerskaarten beschikbaar en er zullen via de website 20 bezoekerskaarten worden verloot onder 10 inschrijvers voor onze nieuwsbrief.

Beurs eigen huis

 

Sfeer impressie van de beurs: