• Berichtcategorie:Nieuws

Wij hebben ons bestaande partnership met Duurzaam Gebouwd verstevigd met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Onze samenwerking omvat het genereren van redactionele content en het geven van invulling evenementen.

Bij de ondertekening waren Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga en Stichting Passiefbouwen-voorzitter Frank Grootenboer aanwezig. “We geloven erin dat Passiefbouwen een van de meest erkende en bewezen methodieken is”, geeft Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga aan. Hij is overtuigd van de hoge standaard van het Passiefbouwen concept.

Als onafhankelijk kennisplatform willen we ons graag aansluiten bij de beste methodieken en marktspelers. We hebben veel partners die we op deze manier van bredere expertise kunnen voorzien.

 

PassiefhuisMarkt.nl

Uit de samenwerking vloeit voort dat de Stichting PassiefBouwen de websites Passiefhuismarkt.nl en Passiefhuismarkt.be gaat beheren waarbij de partijen gezamenlijk aan content zullen bijdragen. “Dat houdt in dat we elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen”, vertelt Grootenboer. “Dat vertaalt zich onder andere in redactionele stukken als blogs en een gezamenlijke invulling van evenementen.”

 

dsc03888

Internationaal PassiefBouwen Congres

In 2017 tijdens het integrale bouw- en vastgoedevent Building Holland zal een internationaal PassiefBouwen congres worden georganiseerd. Wij zullen met topsprekers binnen het thema Passiefbouwen bezoekers inspireren binnen én buiten onze landsgrenzen. Verder gaan we gedurende Building Holland de Passiefbouwen awards uitreiken.

 

Ten slotte zal de voorzitter een expertrol binnen Duurzaam Gebouwd krijgen waarin hij onder andere blogs zal publiceren en aan rondetafelgesprekken zal deelnemen.